SR Group er rettet mot fremtiden

07/06/2023

I april var vi i Augsburg, Tyskland. Det var nemlig duket for Q-Days 2023; Verdenspremiere på Quantron QHM FCEV AERO hydrogenelektrisk tung lastebil. Mottoet? #Readytodeliver

I april var vi i Augsburg, Tyskland. Det var nemlig duket for Q-Days 2023; Verdenspremiere på Quantron QHM FCEV AERO hydrogenelektrisk tung lastebil.
Hydrogenlastebilen er designet for tung langtransport og er utstyrt med en tankkapasitet på rundt 116 kg hydrogen og oppnår dermed en rekkevidde på rundt 1500 km. Det spesielle er at hydrogentanken er fullstendig integrert i rammestrukturen – i samsvar med alle lovkrav og uten at det inngås kompromisser med hensyn til dimensjoner og brukervennlighet.
SR Group har signert en intensjonsavtale med Quantron om levering av 50 hydrogenlastebiler, med levering fra 2024. Dette er en stor investering og et viktig sprang for både oss, for bransjen og ikke minst for det grønne skiftet 🌿
SR Group er rettet mot fremtiden!

Andre nyheter

Nytt regelverk for tollbehandling fra 1. januar 2023. SR Group som din speditør vil på grunn av dette ha behov for å få inngående informasjon om godset i god tid før ankomst for å kunne starte tollprosedyre.