Selskapet

Navnet SR Group

SR er initialene til gründerne av selskapet. Bjørn Røstad har siden oppstart i 1983 vært aktiv i selskapet og innehar i dag rollen som CEO, noe som bidrar til et sterkt eierskap innad i bedriften.

Våre verdier er å være hjelpsom, ærlig og stolt er forankret i alle medarbeidere og i alle oppdrag vi utfører. Dette muliggjør leveranser med høy kvalitet og presisjon, og et minimum av avvik. Vi mener at et sterkt eierskap til bedriften sørger for det.

Hvem er SR Group?

SR Group er en totalleverandør av logistikktjenester og håndterer hele verdikjeden innen logistikk for våre kunder; fra bestilling, planlegging, organisering, lagring, toll og transport.

Å være en del av og ha kontroll over hele verdikjeden gir oss fordeler i form av effektivitet, kostnadsbesparelser, erfaring, utvikling og forbedring og ikke minst muligheten til å ta miljøansvar. Med å ha en jevn og god vareflyt evner vi å utnytte utstyr og ressurser optimalt og sikre konsolidering av varer.

Et av våre sterkeste kjennetegn er evnen til å raskt iverksette enhver operasjon basert på prinsippene om å være fleksibel, rask og kunnskapsrik. Dedikert personell med bred erfaring og høy kompetanse håndterer innenlands transport med en heleid bilpark og eget materiell. Vi tilbyr daglige avganger som et effektivt alternativ for å sikre hyppig tilgang til sørgående og nordgående transporter. Vi besitter omfattende ressurser verden over, og kan gjennom direkte kontroll styre alle operasjoner, både nasjonalt og internasjonalt.

Kunden skal kunne fokusere på sin kjernevirksomhet og stole på en partner med omfattende ressurser, utstyrt for å håndtere alle utgående og innkommende forsendelser til ethvert sted når som helst. Det er vår forpliktelse.

Vi streber alltid etter å holde vårt løfte og være lojal mot våre kunder gjennom åpenhet og god kommunikasjon. Vi har fokus på å jobbe sammen mot vår visjon; å være best i kvalitet og service.

Når vi kaller oss for din partner i logistikk så er det mer enn fine ord. Det er en livsstil vi er stolte av. Om du gir oss muligheten er vi med deg – hele veien.

 

Våre verdier

Hjelpsom • Ærlig • Stolt

Kan vi hjelpe?

Dokumenter

Selskapet

Ledelsen

For ansatte

SRG Konsern

Når vi kaller oss for din partner i logistikk så er det mer enn fine ord.

KHMS

SR Group er i dag en av de største norske privateide logistikkselskaper.

Bærekraft

Logistikkbransjen har de siste årene vært sterkt utviklet, og det stilles stadig nye krav til innovasjon og miljøvennlige løsninger.

Åpenhetsloven

Grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold

Betingelser

Aktuelt

Hold deg oppdatert med nyheter og informasjon om oss.

Ledige stillinger

SR Group AS er et veletablert transport- og logistikkselskap med hovedkontor i Risavika, Tananger.