SR Group are headed towards the future

07/06/2023

In April we were in Augsburg, Germany. The stage was set for Q-Days 2023; World premiere of the Quantron QHM FCEV AERO hydrogen electric heavy truck. The motto? #Readytodeliver

I april var vi i Augsburg, Tyskland. Det var nemlig duket for Q-Days 2023; Verdenspremiere på Quantron QHM FCEV AERO hydrogenelektrisk tung lastebil.
Hydrogenlastebilen er designet for tung langtransport og er utstyrt med en tankkapasitet på rundt 116 kg hydrogen og oppnår dermed en rekkevidde på rundt 1500 km. Det spesielle er at hydrogentanken er fullstendig integrert i rammestrukturen – i samsvar med alle lovkrav og uten at det inngås kompromisser med hensyn til dimensjoner og brukervennlighet.
SR Group har signert en intensjonsavtale med Quantron om levering av 50 hydrogenlastebiler, med levering fra 2024. Dette er en stor investering og et viktig sprang for både oss, for bransjen og ikke minst for det grønne skiftet 🌿
SR Group er rettet mot fremtiden!

Andre nyheter

New regulations for customs processing from 1 January 2023. As your freight forwarder we'll need to obtain detailed information about the goods well in advance of arrival in order to start the customs procedure.