Årets julegave fra SR Group

18/12/2020

I stedet for å gi julegaver til ansatte og kunder i år støtter vi lokale organisasjoner for det fantastiske arbeidet de gjør. En av organisasjonene vi gir støtte til er Bypresten i Sandnes.

Bypresten startet i 2003 med gatenett arbeid i det etablerte rusmiljøet i Sandnes. Deres verdier er tid til å lytte – vilje til å hjelpe – tro på endring. De er opptatt av menneskeverdet og ønsker å være til stede i sårbare livssituasjoner. De ønsker å løfte mennesker opp og slippe lys til der hvor det kan være mørkt. Byprestene er der for det enkelte mennesket, samtidig som de er en aktiv aktør for å bygge opp et godt samfunn.

Vi var på besøk hos Byprestene i Sandnes og fikk høre både gode og vonde historier fra deres hverdag. Det ga sterke inntrykk, og vi kjente på en stolthet og ydmykhet av å ha slike mennesker og organisasjoner i samfunnet vårt.

I tillegg til Bypresten i Sandnes støtter vi følgende organisasjoner:

  • Norsk Folkehjelp Jæren
  • ROS
  • Barmanhaugen – «ut av ensomheten»

Takk til alle dere som gir så mye av dere selv for at andre skal få en bedre hverdag!

De beste ønsker om en herlig juletid fra alle oss i SR Group.

På bilde:
Gustav Sanne-Gundersen, SR Group
Øyvind Justnes Andersen, Bypresten i Sandnes

Andre nyheter

Her kan du se en oversikt over kjøreopplegget rundt jul og nyttår for både innland og utlandstrafikk.
Nytt regelverk for tollbehandling fra 1. januar 2023. SR Group som din speditør vil på grunn av dette ha behov for å få inngående informasjon om godset i god tid før ankomst for å kunne starte tollprosedyre.
I april var vi i Augsburg, Tyskland. Det var nemlig duket for Q-Days 2023; Verdenspremiere på Quantron QHM FCEV AERO hydrogenelektrisk tung lastebil. Mottoet? #Readytodeliver