Togfrakt fra Kina

27/04/2017

Sjøfraktratene fra Kina er under press og øker og ledetiden er også lang, så mange har i lengre tid vurdert alternativer til fly og sjø for importen fra Kina.

SR Group og Prime Cargo har etablert et eget setup for togfrakt fra Solens land via Hamburg til Norge som både reduserer transporttiden og er kostnadseffektivt for såvel store som små sendinger.

Her kan du lese mer om togfrakt fra Kina.

Vi har gjennomført flere veldig vellykkede LCL sendinger med tog fra Kina til Norge. To av disse var relativt store sendinger som skulle ha vært sendt med båt. Men siden fabrikkene ikke rakk å produsere det til fristen, var det fare for at varene ikke ville rekke fristen som de hadde i Norge.

Takket være vårt nye oppsett med LCL på tog, fikk de varene kun 24 dager etter de ble sendt fra fabrikkene, den ene fra Shenzhen i sør, og den andre fra Qingdao i nord. Transporten gjennomførte vi til en langt hyggeligere pris enn konkurrentene våre takket være vårt forenklede «Set Up» via Hamburg og direkte til kunde.

Når varene kommer til Norge kan vi også besørge fortolling og vi kan bistå med lagring og eventuelt distribusjon ut til dine sluttkunder fra et av våre lager.

Vil du vite mer – kontakt Hans Petter Gustavson – tlf 97 11 09 88 – e-post eller vår mann i Kina – Wilhelm Blomdal – e-post

Andre nyheter

Nytt regelverk for tollbehandling fra 1. januar 2023. SR Group som din speditør vil på grunn av dette ha behov for å få inngående informasjon om godset i god tid før ankomst for å kunne starte tollprosedyre.