Nye flyfraktruter fra Stavanger til Frankfurt og Doha

08/05/2019

Disse tilvekstene vil gi våre kunder tilgang til raske forbindelser til viktige destinasjoner for næringslivet i vår region.

Lufthansa sin rute til Houston vil bli betjent med en Boeing 777 fraktemaskin som har god kapasitet. Flighten går direkte fra Houston til Stavanger og herfra videre til Lufthansa sin hovedhub i Frankfurt. I tillegg til direkte forbindelse fra Houston får vi altså stor kapasitet til Frankfurt og derfra videre ut i verden. Flygningene går lørdager og vil redusere transittiden til Frankfurt betydelig. Gods sendt fra Stavanger lørdag kan være tilgjengelig i store deler av verden ved åpningstid mandag morgen!

Qatar Airways sin satsing på Stavanger starter 3. november – og hver mandag vil en fraktemaskin av typen Airbus A330 komme fra Brussel til Sola og gå direkte videre til Doha. Kapasiteten er på 64 tonn, og det er i første rekke olje- og gassindustrien i området som gjør at selskapet starter denne fraktruten. Her kan du lese mer om ruten.

SR Group AS er en betydelig aktør innenfor flyfrakt og vi ønsker disse tilvekstene hjertelig velkommen. Dette vil gi oss muligheten til å tilby våre kunder gode løsninger på flyfrakt også ut fra Sola uten at man er avhengig av å gå via Gardermoen eller andre av de større flyplassene for å nå de store hub-ene.

Vil du vite mer om hva vi kan tilby innen flyfrakt – kontakt Espen Årnes – e-post – tlf 63 94 04 55

Andre nyheter

Nytt regelverk for tollbehandling fra 1. januar 2023. SR Group som din speditør vil på grunn av dette ha behov for å få inngående informasjon om godset i god tid før ankomst for å kunne starte tollprosedyre.