Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Flyfrakt Internasjonalt

SR Group har en egen divisjon som styrer internasjonal frakt til destinasjoner i hele verden.

SR Group er medlem IATA og kan dermed booke flyfrakt direkte med alle flyselskaper representert på det norske markedet.

Med smarte løsninger for raskere fremføring kan vi også booke flyfrakt direkte fra de norske flyplasser hvor vi selv ikke er tilstede.

For å opprettholde den høyeste mulig sikkerhet innen flytransport, er SR Group registrert som «sikkerhetsgodkjent fraktleverandør» hos Luftfartstilsynet. Dette muliggjør en sikker transportkjede i kombinasjon med sikkerhetsgodkjente sjåfører, terminaler samt kjent avsenderstatus. Når disse kriteriene er oppnådd kan vi levere inn forsendelsene som ”sikker”, noe som reduserer sikkerhetsavgifter, innleveringsfrister og sjanser for forsinkelser ved flyplassene.

SR Group tilbyr økonomiske konsolideringer og hasteforsendelser til ønsket flyplass eller levert til mottaker, i tillegg til mer spesielle forsendelser som farlig gods, handcarry, flycharter og prosjektlast.

Kan vi hjelpe deg?

Vi har umiddelbar responstid og dedikert personell 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

eller

Visste du at ...

Fly rundt jorden

SR Group har flyforsendelser til mer enn 120 internasjonale destinasjoner hvert år.

SR Group har kontor nær alle de viktigste flyplasser i Norge.
SR Group arrangerer flycharter med noen av verdens største flytyper.
Box pil ned
Når utstyr med lithiumbatterier skal sendes som flyfrakt, må emballasjen merkes med en fareseddel. Det er viktig å opplyse om slikt innhold ved booking.
Checklist
Som kjent avsender kan deres gods deklareres som ”secured cargo”. Da unngås avvist gods og screening fee, og man får kortere tidsfrister og mindre risiko for forsinkelser.

Global logistikk

Global logistikk

SR Group tilbyr globale «dør-til-dør» leveranser til alle internasjonale destinasjoner.

SR Group er partner i nettverket CEVA og har med det tilgang til kontorer i mer enn 170 land og kan tilby logistikk med høy presisjon både gjennom flyfrakt og sjøfrakt.

Lokale kontor påser at tollbehandling blir utført korrekt og at den lokale utlevering er i henhold til kundens krav til sted og tid. Systemet sikrer at vi alltid leverer i henhold til norske krav for kvalitet og service, samtidig som vi alltid jobber i henhold til internasjonale retningslinjer for etikk og arbeidskrav.

Uansett hvor i verden ditt utstyr skal eller kommer fra – vi er med deg hele veien!

Ceva

Ceva er et av verdens ledende logistikkfirma, og de tilbyr punkt-til-punkt-design, implementasjon og operasjonell ekspertise innen «Freight Forwarding» – kontrakter, transportstyring og distribusjon. CEVA tilbyr hver kunde en skreddersydd service, tilpasset unike behov, med ekspertise bygget på lang fartstid innen energisektoren.

CEVA er et ulistet firma eid av Apollo Management LP, et av verdens ledende private investeringsselskap. Mer enn 51000 ansatte betjener et globalt nettverk med fasiliteter i over 170 land. CEVAs ekspertiseteam innenfor energi leverer et bredt spekter av globale løsninger, fra charter til ruteflyvninger, sjøtransport og logistikk på vei, til endelig levering. Standardiserte rutiner basert på globale «Best practices» gir enestående service og effektivitet.

Høy servicegrad for import og eksport mot Brasil.

SR Group ble utfordret av norske olje- og gasskunder tidlig på 2000-tallet. Økende interesse for Brasil, krav til lokal tilstedeværelse og mange nye oljefunn førte til at også SR Group ble bedt om å tilby tjenester mot Brasil.

Som følge av dette ble partnerskapet med Nicomex opprettet. I dette kan SR Group og Nicomex sammen tilby «dør-til-dør» løsning for alle de viktigste destinasjonene i Brasil, enten med flyfrakt eller sjøfrakt.

Nicomex har unik erfaring og kompetanse innen tollbehandling. Sammen med SR Group sine team på internasjonal spedisjon leverer vi et produkt med sterke referanser og høy presisjon i leveranser. Vår ambisjon har hele tiden vært at våre kunder skal oppleve samme service og kvalitet i og mot Brasil, som de er vant med til øvrige destinasjoner.

Et integrert partnerskap og strenge prosedyrer har muliggjort en høy servicegrad  for import og eksport mot Brasil.

Grupo Nicomex

Nicomex er et respektert og erfarent selskap som har operert i det brasilianske internasjonale handelsmarkedet siden 1926. Nicomex leverer «Freight Forwarding» og tollbehandlingstjenester rettet mot olje- og gassindustrien. Alle tjenestene er i henhold til FCPA «Compliance & Anti-corruption policies».

Nicomex har utviklet «Smart Express» siden år 2000, en eksklusiv internasjonal kurertjeneste spesielt rettet mot olje- og gassindustriens behov. Egne eksperter på tollbehandling bidrar til effektiv saksgang og rask levering for leveringer over landegrenser.

Erfaring og grundig kunnskap om internasjonale handelsregler gjør at Nicomex kan tilby frakt og tollbehandling raskt og effektivt.

Prisforespørsel

Internasjonal flyfrakt

Du kan også ringe oss på telefon 51 71 53 50 eller sende en e-post til booking@sr-group.no.