Sponsor

SR Group Logistics – Skånevik Kultur og Idrettshall - Logo

Skånevik kuItur- og idrettshall

Skånevik kuItur- og idrettshall er bygd av bygdafolk.  Første etasje med idrettshall og garderober sto ferdig i 1992 og andre etasje ble ferdig to år senere. Her finner du kafeteria med godt utbygd kjøkken, miniatyrskytebane og møterom.  Bygget kostet ca. 9 millioner kroner og skåneviksfolk har utført ca. 20.000 dugnadstimer. Ca. 350 aksjonærar eier bygget som ble finansiert uten lån. Hvert år arrangeres bluesfestival for tusenvis av besøkende. Dette er også en arena for våre kunder hvor vi treffes og hygger oss.

SR Group Logistics – Sandnes Sykkelklubb - Logo

SR Group støtter Sandnes Sykleklubb

SR Group har siden 2012 vært stolt sponsor av Sandnes Sykleklubb. Klubben som ble etablert så tidlig som i 1928, har i en årrekke vært en av de ledende sykkelklubbene i Norge. Sandnes Sykleklubb har en visjon om å være ”best på sykkel”  og klubbens verdier om å bygge et elitelag basert på å utvikle rytternes egen kompetanse i trygge omgivelser, står godt til SR Groups verdier.

Vi ønsker alle klubbens ryttere lykke til både på norske og utenlandske landeveier. Så en oppfordring til alle oss på fire hjul – vis hensyn 🙂