SR Group AS avdeling Kristiansund holder til i Maskinveien på Løkkemyra – sentralt i forhold til den oljerelaterte aktiviteten i Kristiansund.

Telefon: 71 58 87 77
E-post: ordre.ksu@sr-group.no

Besøksadresse:
Maskinveien 1, 6517 Kristiandsund N

Avdelingen ble etablert i 1974 – da som Waage Transport AS – og driver en omfattende logistikkvirksomhet med fokus på transport, spedisjon og SCM- virksomhet for viktige kunder innen oljeindustrien.

I tillegg til basetransporten har også avdelingen stor aktivitet lokalt i Kristiansund-området. I tillegg til semitrailere, lastebiler og budbiler har vi også et stort antall kranbiler av ulike størrelser.

Avdelingen i Kristiansund har kranbiler med kapasitet fra 27 til 92 tonn, med inntil 34 meters rekkevidde. Vi har også mobilkraner for større typer krantjenester.

I tillegg har vi stor kompetanse på vanskelige oppdrag og kan bidra med rådgiving og konsulenttjenester samt gjennomføring av mer komplekse operasjoner.

Våre andre lokasjoner

Stavanger

Administrasjonen og driftsavdelingen i Stavanger er samlet i Tananger – like ved den internasjonale havna og oljebasene.

Bergen

SR Group og Total transport Bergen har 350 m² kontorer, 1000 m² innendørs lager og ca 3000 m² utendørs lagerområde.

Mongstad

På Mongstad base har SR Group 1 000 kvm innendørs lager og 5 000 kvm utendørs.

Oslo

SR Group AS avd. Oslo holder til i Bragesveg 8 i Gardermoen Næringspark ved Oslo Lufthavn.

Alta

Vi har flere ukentlige avganger begge veier med materiell godt tilpasset olje- og gassindustrien, både åpne og lukkede biler.

Kan vi hjelpe deg?

Vi har umiddelbar responstid og dedikert personell 24 timer i døgnet, 365 dager i året.