Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

About SR Group

SR Group sin historie

Fra å være en lokal transportleverandør til å bli et av Norges ledende logistikkselskap

Navnet SR Group

SR er initialene til gründerne av selskapet. Bjørn Røstad har siden oppstart i 1983 vært aktiv i selskapet og innehar i dag rollen som CEO, noe som bidrar til et sterkt eierskap innad i bedriften.

Våre verdier av å være hjelpsom, ærlig og stolt er forankret i alle medarbeidere og i alle oppdrag vi utfører. Dette muliggjør leveranser med høy kvalitet og presisjon, og et minimum av avvik. Vi liker å tro at et sterkt eierskap til bedriften sørger for det.

 

Vår forpliktelse

SR Group er basert på prinsipper om å være fleksibel, rask og kunnskapsrik. Kunden skal kunne fokusere på sin kjernevirksomhet og stole på en partner med omfattende ressurser, utstyrt for å håndtere alle utgående og innkommende forsendelser til ethvert sted når som helst. Det er vår forpliktelse.

Vi strever alltid etter å holde vårt løfte og være lojal mot våre kunder gjennom åpenhet og god kommunikasjon. Vi har fokus på å jobbe sammen mot vår visjon; å være best i kvalitet og service.

Som en totalleverandør som besitter omfattende ressurser verden over kan vi gjennom direkte kontroll styre alle operasjoner, både nasjonalt og internasjonalt. Et av våre sterkeste kjennetegn er evnen til å raskt iverksette enhver operasjon. Vi har umiddelbar responstid og tilgjengelighet av dedikert personell 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

 

Når vi kalles oss for din partner i logistikk så er det mer enn fine ord. Det er en livsstil vi er stolte av.
Om du gir oss muligheten er vi med deg – hele veien.

Helpful

Honest

Proud

How can we help?

Our dedicated personnel are standing by to respond to your enquiries 24 hours a day – 365 days a year.