GDPR

GDPR. (General Data Protection Regulation)

Ditt personvern er viktig for oss. Derfor har vi utviklet en personvernerklæring og erklæring som beskriver hvordan vi samler inn, behandler, deler, overfører og lagrer dine personopplysninger.

Hva er personvernopplysninger?

Personopplysninger er enhver opplysning om en identifisert eller identifiserbar fysisk person. Det kan for eksempel være navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresser.

Hvordan samles personopplysninger inn, og hvem behandler dem?

Det er frivillig å oppgi personopplysninger, men vær oppmerksom på at dersom dette blir holdt tilbake kan det oppleves at funksjoner og tjenester ikke fungerer optimalt.

Det kan hende at vi deler eller overfører dine personopplysninger til våre datterselskaper for at de skal kunne levere tjenesten eller funksjonen du ønsker. Den aktuelle mottakeren overholder også denne personvernerklæringen.

Vi kan dele personvernopplysninger med andre dersom det er et krav om det etter norsk rett, eller hvis det er nødvendig for å forebygge, avdekke eller straffeforfølge ulovlig eller mistanke om ulovlig aktivitet eller for å forhindre andre skader eller som svar på et søksmål eller for å håndheve våre rettigheter og krav.

Hva brukes dine personopplysninger til?

Vår behandling av dine personopplysninger er i samsvar med gjeldende rett fordi

* Personopplysningene er nødvendige for at vi skal kunne oppfylle en avtale med deg og levere de tjenestene du har bestilt

* Nødvendige for at vi kan oppfylle våre juridiske forpliktelser etter lov

* Vi behandler dem etter en interesseavveining for en legitim interesse. Dette er tilfelle når vi sender tilpasset markedsføring til deg (eksempelvis nyhetsbrev).

Kan du avregistrere deg fra å motta nyhetsbrev?

Du kan velge å ikke motta nyhetsbrev fra oss. Dette gjøres ved å klikke på avregistreringslenken i nyhetsbrev som sendes ut. Dersom du velger å utnytte denne muligheten, vil dine muligheter for å holde deg oppdatert om våre tjenester, tilbud, eventer og oppdateringer som vi tilbyr begrenses.

Lagring av opplysninger, og sikkerhet.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Metodene vi bruker for å kommunisere med deg, og som du forventer fungerer, krever at vi lagrer opplysninger.

Vi tar sikkerhet på alvor. Dine personvernopplysninger er passordbeskyttet og personlig informasjon du gir oss er beskyttet mot uautorisert tilgang.

Dine rettigheter i forbindelse med personopplysninger.

Du har følgende rettigheter:

* Rett til å kreve innsyn i personopplysningene vi behandler om deg, og hvordan de behandles

* Rett til å kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

* Klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten dersom du mener SR Group ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet. Kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no

Samtykke.

Jeg bekrefter med dette at jeg er over 13 år, og samtykker til at mine personopplysninger behandles i samsvar med beskrivelsen i teksten over.

Vi gjør oppmerksom på at personopplysningsloven av 14.04.2000 nr. 31 erstattes av EUs personvernforordning (The General Data Protection regulation – GDPR) den 25. mai 2018.

Ta kontakt dersom du har spørsmål i tilknytning denne personvernerklæringen.